Kärror

Med våra pallyftare kan du lyfta på både höjden och tvären. Snabblyftande, höglyftande och även motordrivna, det mesta på lager för snabb leverans. Dessa pallyftare är designade för att möta varierande arbetskrav, kombinerar funktionalitet med hållbarhet, och garanterar en effektiv hantering av dina laster oavsett utmaning.


  • Magasinskärra, plattformskärra, transportkärra, pirra eller säckkärra, kärt barn har många namn. Hos Gigant hittar du alla modeller. Vi levererar stabila kärror som tål tuffa tag.

  • Säckkärror/plattformskärror i kraftig svetsad rörkonstruktion eller lätt aluminium. Med luftgummi eller punkteringsfria hjul. Kärrorna är lämpliga på bygget, på lagret, vid flytthantering etc.

  • Transportera och förvara däck på våra däcktrallor, däckkärror eller däckvagnar. Däckkärrorna har rejäla däck som gör det lätt att köra på alla underlag. Däcklagringsvagnen är justerbar för att passa de flesta personbilsdäck.

  • Praktiska kärror med trappfunktion som gör det enklare att ta sig upp och ned för trappor eller trottoarkanter. Finns i två olika modeller, med fast lastkniv och med nedfällbart lastplan.

  • Lätthanterliga, hopfällbara paket/bagagekärror. Teleskophandtag och fällbar lastplatta gör att kärran tar liten plats i hopfällbart läge. Bra att ha både i jobbet och privat.

  • Med en gastubkärra från Gigant underlättas lyft och transport av en eller flera gastuber. Kärrorna är enkla att använda och du slipper tunga lyft vid byte av tub på svetsen.


Transport


Gigants sortiment för att flytta produkter på ett säkert effektivt och ergonomiskt riktigt sätt har vi samlat under segmentet Transport. Här finns ett brett sortiment av kärror och transportutrustning för att hantera interna transporter samt olika typer av rullbanor för effektiva produktionslinjer


Inom segmentet "Transport" har vi på Gigant sammanfört en omfattande kollektion av lösningar designade för att flytta produkter på ett säkert, effektivt och ergonomiskt korrekt vis. Detta segment omfamnar ett brett och diversifierat utbud av kärror och transportutrustning, skräddarsydda för att optimera interna transporter inom en mängd olika arbetsmiljöer. Dessutom erbjuder vi flera typer av rullbanor, specifikt utformade för att integreras i och förbättra effektiviteten i produktionslinjer. Genom att kombinera kvalitet, funktion och användarvänlighet säkerställer vi att dina transport- och produktionsbehov alltid möts med den bästa lösningen.

Referanse - GKN Drivlinje
Resultatet Firmaet Virksomheten består av utvikling og produksjon av slutt- og vinkelgir til bilindustrien. Rundt 900 personer jobber ved GKN i Köping. Oppgaven Øk effektiviteten,...
Referanse - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Firmaet Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelingen er lokalisert i Örebro og jobber med sluttmontering av fjellboremaskiner som skal brukes over bakken. Atlas Copco...
Referanse - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Firmaet Sandvik Wear Protection & Screening Media Produserer slitasjebeskyttelse for kjøretøy og maskiner samt skjermingsmedia for industri. Ligger i Svedala i tilknytning til Sandvik Mining...