Avskärmning och bullerdämpning

Buller är ett problem på många industriarbetsplatser. Det påverkar såväl arbetsprestationen som säkerheten och gör att man känner sig spänd. Vi på Gigant har en lång och bred erfarenhet av bullerdämpning och avskärmning.


Vad som är bäst varierar från fall till fall. Ett skyddsdraperi är en enkel lösning som gör stor skillnad. Det skärmar av och ger förutsättningar för en strukturerad arbetsplats. Om en bullerkälla är dominerande är den bästa lösningen att bygga in den genom en maskininbyggnad (som bonus får du även ett väl fungerande maskinskydd). Vill du i stället göra en snabb förändring är ett motordrivet

 • Robusta väggar med bra bullerdämpning som uppfyller industrins högt ställda krav. Passar att använda när du vill avskärma en arbetsplats tillfälligt likväl en stationär.

 • Sänk bullernivån och få en bättre arbetsmiljö med Gigants väggpaneler. Finns vit eller beige och monteras enkelt med en u-profillist direkt på vägg. Vill du ha väggpanelen i annan färg, fixar vi det också

 • Skyddar mot stänk, smuts och ljud. Smidig och enkel att ha med sig i servicebussen eller servicevagnen och för att sätta upp på en tillfällig arbetsplats. Flamskyddat material i olika färger.

 • Bullerdämpande draperier och skivor

  För tuffa miljöer både inne och ute. Finns i flera tjocklekar beroende på hur mycket ljud som ska absorberas. Lång livslängd med hög rivhållfasthet.

 • Vi har draperier för de flesta arbetsplatserna. Välj mellan täckande i olika färger, tvåfärgade, transparenta, antistatiska eller varför inte skräddarsydda draperier. Kontakta oss gärna.

 • För upphängning av balansblock, draperier, tryckluftsslangar, kabelupprullare m.m. Komplettera den med olika typer av löpvagnar beroende på vad du vill fästa upp.

 • Avskärma runt maskiner, svetsarbetsplatser eller som skydd mot insyn med Gigants draperiskärmar. Höjd 2 meter och finns i flera färger och även på hjul.

 • För större lokaler med fler verksamheter där du snabbt behöver ändra layout. Täckande nedtill och transparent upptill är en mycket användbar lösning. Finns i flera olika kulörer.

 • Vi har stripes i olika färger, material, bredder och höjder beroende på vad du vill skärma av. Det kan vara inner eller yttreportar, runt en maskin, en svetsarbetsplats eller ett frysrum.

ARBETSBORD FRÅN GIGANT


Gigant erbjuder ett väl genomtänkt sortiment av arbetsbord, såväl fasta som höj- och sänkbara.


Standardlösningarna är många och utgår från storlek, material på bordsskivorna eller belastningskapacitet.


Finns önskemål utanför ordinarie sortiment kan vi även utveckla specialanpassningar.

Noga anpassade arbetsbord är en klok investering för att höja produktiviteten och sänka sjukskrivningarna – arbetsflödet optimeras helt enkelt med lösningar anpassade efter din verksamhet. Vad just du behöver beror på vilka arbetsuppgifter som ska utföras och i vilken miljö du är i. Ett arbetsbord som finns på många arbetsplatser är packbordet. Här har vi förslag på genomtänkta packbord med tillbehör för olika behov. Komplettera det höj och sänkbara arbetsbordet med en arbetsplatsmatta, en verktygspanel och Du har grunderna för en ergonomisk arbetsplats. Prata gärna med oss, så hjälper vi dig med att ta fram rätt arbetsbord för din arbetsplats. Vi vet vad som effektiviserar såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats. Vilket arbetsbord passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.