Avfallshantering

Att hantera avfall på ett effektivt och ansvarsfullt sätt är avgörande för en hållbar framtid. Med vårt heltäckande sortiment inom avfallshantering, ställer vi oss i framkant för att tillgodose just detta behov. Oavsett om du söker lösningar för inomhusbruk, såsom diskreta källsorteringsbehållare för kontorsmiljöer, eller robusta alternativ för utomhusanvändning, har vi det du behöver. Våra tippcontainrar är utformade för att enkelt hantera stora mängder avfall, samtidigt som de säkerställer en ren och ordnad arbetsplats. För dem med särskilda behov inom bygg- och anläggningssektorn erbjuder vi tipp- och byggvagnar. Dessa är särskilt konstruerade för att tåla den tuffa belastningen på byggplatser, och säkerställa en smidig avfallshantering under hela byggprocessen.

  • CE-godkända, kraftiga tipplådor som underlättar avfallshantering och källsortering. Finns i volym upp till 3000 liter. Behöver tipplådan täckas kan vi leverera passande lock.

  • Få ordning och reda på källsorteringen med Gigants klisterdekaler i olika färger. Placera dem på tipplådan, avfallsvagnen eller soptunnan. Tydliga Illustrationer och text på engelska och svenska.

  • Bulkvagnar, avfallsvagnar, tipp-och byggvagnar med eller utan lyftöglor. Välj mellan massiv eller luftgummihjul beroende på underlaget.

  • Vi har avfallsbehållare och sopkärl i en mängd storlekar och för alla typer av avfall. För brandfarligt avfall och lösningsmedel finns speciella avfallsbehållare som är FM- och TÜV-godkända.

  • Återvinningsbehållare för papper, plast, glas etc. lämpliga för både kontoret och verkstaden. För använda lysrör finns praktisk lysrörsbag.

  • Kraftiga behållare för salt - och sand som står pall för både kyla och regn. Finns i flera färger i volym 65 l upp till 550 l. Behållarna kan enkelt förflyttas med truck.

  • Med Gigants salt- och sandspridare går du säkert och slipper fukt och klumpar i behållaren då den är täckt. Vi har även brett sortiment stabila, låsbara sandbehållare i olika volym och färg.

LAGER OCH FÖRVARING FRÅN GIGANT


Här hittar du många produktlösningar för ordning och reda på arbetsplatsen. Om ditt företag jobbar med lean eller 5S finns här många produktlösningar som bidrar.


Sortimentet innehåller skåp, hyll-och pallställ, verktygslådor verktygsväskor och olika lösningar för smådelsförvaring. Produkter som bidrar till en god ordning och därmed en effektiv arbetsplats.

Det är vanligt att anställda inom plock och pack får fysiska problem på grund av att det saknas anpassade hjälpmedel till de materialförflyttningar som arbetet kräver. Många lyft görs fortfarande manuellt vilket kan leda till åkommor som huvudvärk och ont i axlar, nacke och rygg. Bristfälliga hjälpmedel leder också till att arbetet tar längre tid än vad det behöver. Andra vanliga problem på arbetsstationer för plock och pack kan till exempel vara att många olika saker behöver hanteras på en och samma plats samt att det ofta förekommer en hel del störande ljud. Oordning och buller ökar risken för misstag som exempelvis felplock. I vår arbetsplatslösning tar vi tag i de vanligaste problemen och presenterar olika lösningar. Resultatet är Typarbetsplats Plock och pack – ett helhetstänk för dig som vill ha en plock- och packarbetsplats passande för morgondagens moderna industrier.

Referens - GKN Driveline
Resultatet Företaget Verksamheten består i utveckling och tillverkning av slut- och vinkelväxlar till fordonsindustrin. Hos GKN i Köping arbetar cirka 900 personer. Uppdraget Öka effektiviteten,...
Referens - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Företaget Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelningen ligger i Örebro och arbetar med att slutmontera bergborrmaskiner som ska användas ovan jord. Atlas Copco finns...
Referens - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Företaget Sandvik Wear Protection & Screening Media Tillverkar slitskydd för fordon och maskiner samt siktmedia för industrin. Ligger i Svedala i anslutning till Sandvik Mining...