Arbetsstolar

Vi har stolarna för industrins alla behov, åkstolar, rostfria, renrumsstolar och ståstödsstolar är bara ett litet urval vårt stora sortiment.

 • Arbetsstolar för produktions- och industrimiljöer där kvalitet och ergonomi går hand i hand. Höj- och sänkbara, justerbar sits och ryggstöd, med eller utan hjul, olika typer av klädsel etc. vi erbjuder ett stort urval så du kan känna dig nöjd.

 • Stolar i ESD-utförande för effektiv avledning av statisk elektricitet. Avledningen sker via rygg, sits, gaspelare och fotkryss ned till hjulen och ut i golvet.

 • Taburett med sitsar i olika utföranden och steglös höjdinställningar. Stolarna kan förses med ryggbricka.

 • En serie med åkstolar med sits av PU-skum. Åkstolarna har en steglös inställning av sitshöjden med gasfjäder och finns i tre olika höjder.

 • Bevaknings- och operatörsstolar

  En bevakningsstol är speciellt ägnad för miljöer där hårt slitage förekommer, t.ex. på arbetsplatser med dygnet runt-verksamhet.

 • Välj mellan steglös låsning eller att ha stolen i ett öppet läge. Vilket läge du än väljer behåller du en upprätt kroppshållning med ett maximalt stöd.

 • Sadelstol som ger en avslappnad hållning och rak rygg. Sitthöjden justeras enkelt med hjälp av en gascylinder och sittvinkeln kan justeras.

 • Ståstödsstolar av högsta kvalitet och med högklassig ergonomi försedd med en steglös inställning av sitshöjden med gasfjäder.

 • Liggstödet är ett perfekt hjälpmedel vid arbete inne i bilens kupé. Dyna i kraftig konstläder över 30 mm kallskum. Undersidan är klädd med gummi som skonar lacken.

 • En justerbar liggbrädor i en mycket stabil konstruktion. Liggbrädorna är försedda med nackstöd.

 • Flexibel svetspall för tre olika sitthöjder. De tre sittytorna är belagd med ytbehandlad plywood. Pallen kan användas stående, liggande eller på högkant. 

ARBETSBORD FRÅN GIGANT


Gigant erbjuder ett väl genomtänkt sortiment av arbetsbord, såväl fasta som höj- och sänkbara.


Standardlösningarna är många och utgår från storlek, material på bordsskivorna eller belastningskapacitet.


Finns önskemål utanför ordinarie sortiment kan vi även utveckla specialanpassningar.

Noga anpassade arbetsbord är en klok investering för att höja produktiviteten och sänka sjukskrivningarna – arbetsflödet optimeras helt enkelt med lösningar anpassade efter din verksamhet. Vad just du behöver beror på vilka arbetsuppgifter som ska utföras och i vilken miljö du är i. Ett arbetsbord som finns på många arbetsplatser är packbordet. Här har vi förslag på genomtänkta packbord med tillbehör för olika behov. Komplettera det höj och sänkbara arbetsbordet med en arbetsplatsmatta, en verktygspanel och Du har grunderna för en ergonomisk arbetsplats. Prata gärna med oss, så hjälper vi dig med att ta fram rätt arbetsbord för din arbetsplats. Vi vet vad som effektiviserar såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats. Vilket arbetsbord passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.