Lager och förvaring

Här hittar du många produktlösningar för ordning och reda på arbetsplatsen. Om ditt företag jobbar med lean eller 5S finns här många produktlösningar som bidrar. Sortimentet innehåller skåp, hyll-och pallställ, verktygslådor verktygsväskor och olika lösningar för smådelsförvaring. Produkter som bidrar till en god ordning och därmed en effektiv arbetsplats.

  • För tuffa miljöer både inne och ute. Finns i flera tjocklekar beroende på hur mycket ljud som ska absorberas. Lång livslängd med hög rivhållfasthet.

  • Avskärma runt maskiner, svetsarbetsplatser eller som skydd mot insyn med Gigants draperiskärmar. Höjd 2 meter och finns i flera färger och även på hjul.

  • Vi har stripes i olika färger, material, bredder och höjder beroende på vad du vill skärma av. Det kan vara inner eller yttreportar, runt en maskin, en svetsarbetsplats eller ett frysrum.

  • Avskärma runt maskiner, svetsarbetsplatser eller som skydd mot insyn med Gigants draperiskärmar. Höjd 2 meter och finns i flera färger och även på hjul.

LAGER OCH FÖRVARING FRÅN GIGANT


Sortimentet innehåller skåp, hyll-och pallställ, verktygslådor verktygsväskor och olika lösningar för smådelsförvaring. Produkter som bidrar till en god ordning och därmed en effektiv arbetsplats.


Här hittar du många produktlösningar för ordning och reda på arbetsplatsen. Om ditt företag jobbar med lean eller 5S finns här många produktlösningar som bidrar.

Att hålla ordning på arbetsplatsen är av yttersta vikt för att optimera arbetsflödet och förbättra produktiviteten. I vårt sortiment hittar du en rad produkter som är designade för att inte bara skapa, men även upprätthålla en organiserad arbetsmiljö. För de företag som implementerat lean-principer eller 5S-metodiken, erbjuder vi ett rikt urval av produktlösningar som stöder och förstärker dessa initiativ.

Vårt omfattande sortiment inkluderar allt från skåp, hyll- och pallställ till verktygslådor, verktygsväskor och innovativa lösningar för smådelsförvaring. Varje produkt har valts ut med tanke på dess förmåga att främja ordning och systematik. Genom att investera i dessa lösningar, garanterar du inte bara en välorganiserad arbetsplats utan också skapar en miljö där effektivitet och produktivitet kan blomstra. Låt oss hjälpa dig att uppnå den optimala arbetsmiljön där varje föremål har sin plats och varje uppgift utförs med precision och klarhet.