Tillbehör till arbetsbord


Bygg på ditt arbetsbord med rätt tillbehör tex. verktygspanel, hyllor, upphängningsskenor, elpaneler och verktygsskåp. Så har du en komplett ergonomisk arbetsplats.

  • Pelare och påbyggnadsram är oftast grunden till all påbyggnad på ditt arbetsbord. Sedan är det lätt att montera på hyllor, pärmhållare, belysningar, bara för att nämna något. Vi har bredden och djupet.

  • Du får enkelt tillgång till el på ditt arbetsbord med Gigants elpaneler. Kan monteras vertikalt eller horisontellt på pelare eller direkt på bordskivan. Välj mellan 3 till 8 uttag.

  • Produkter som ESD skyddar ditt arbetsbord. Handledsband, jordningssystem och bordsmatta för bänken. Eliminera risken för gnistbildning, personligt obehag och därmed dyra kostnader.

  • För en ergonomisk arbetsställning och ökad flexibiliteten behöver du ledbara armar på ditt arbetsbord. Armarna finns i olika längder och monteras på pelare. Kompletteras tex. med backlist, hylla, verktygspanel, dokumenthållare eller Ipadhållare.

  • Fäst din verktygshurts under arbetsbänken och du har dina verktyg nära dig. Hurtsarna finns i en mängd varianter. Alla är låsbara och tillverkade i lackad stålplåt. Lådinredningen håller reda på smådetaljerna.

  • Panelerna kan placeras över arbetsbordet, på en vägg eller en vagn. Finns i storlekar från 480x666mm till 900x1959mm. Lackerade i kraftig stålplåt med fyrkantshål.

  • Få ordning och reda på dina verktyg med verktygskrokar. Passar till Gigants verktygspaneler, håldimension 9mm. Passar de flesta verktyg. Krokarna finns även i kompletta satser.

ARBETSBORD FRÅN GIGANT


Gigant erbjuder ett väl genomtänkt sortiment av arbetsbord, såväl fasta som höj- och sänkbara.


Standardlösningarna är många och utgår från storlek, material på bordsskivorna eller belastningskapacitet.


Finns önskemål utanför ordinarie sortiment kan vi även utveckla specialanpassningar.

Noga anpassade arbetsbord är en klok investering för att höja produktiviteten och sänka sjukskrivningarna – arbetsflödet optimeras helt enkelt med lösningar anpassade efter din verksamhet. Vad just du behöver beror på vilka arbetsuppgifter som ska utföras och i vilken miljö du är i. Ett arbetsbord som finns på många arbetsplatser är packbordet. Här har vi förslag på genomtänkta packbord med tillbehör för olika behov. Komplettera det höj och sänkbara arbetsbordet med en arbetsplatsmatta, en verktygspanel och Du har grunderna för en ergonomisk arbetsplats. Prata gärna med oss, så hjälper vi dig med att ta fram rätt arbetsbord för din arbetsplats. Vi vet vad som effektiviserar såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats. Vilket arbetsbord passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.