Verktygsväskor och lådor

Vi har verktygsväskor och lådor för alla yrken. Damm och vattentäta, slagtåliga, stapelbara, ergonomiska och okrossbara. Dra väskan efter dig eller bär den på ryggen. Förvara den i bilen eller stapla den på din arbetsplats. Du kan till och med få vissa verktygsväskor i din favoritfärg. Ring oss så berättar vi mer!

  • Förvara dina verktyg och maskiner i hurtsar och skåp från Gigant. Vi har bredden: maskinskåp, verktygshurtsar, NC-vagnar, verktygshurtsar på hjul och inredning.

  • Du kan alltid ha verktygen med dig när du bär ett verktygsbälte med många fickor. Bälte är mycket slitstarkt och smidigt då det är av polyester.

  • Små och stora verktygslådor i plast eller plåt för alla yrkesgrupper. Allt ifrån enkla öppna lådor i plast till staplingsbara av metall. Behöver du köldtåliga eller lådor resistenta mot oljor så har vi det också.

  • Verktygslådor i plywood

    Slitstarka klassiska verktygslådor i av björkplywood. I modeller anpassade för bl.a. murare, snickare, rörläggare och målare. Lådorna finns i storlekar upp till helpallstorlek.

Förvaring FRÅN GIGANT


Gigant har ett stort och brett sortiment av förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshyllor. Vad just du behöver beror på vad som ska förvaras och vilken miljö som du verkar i.


Prata gärna med oss, så hjälper vi dig att ta fram rätt förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshylla för din arbetsplats. Vi har lösningarna för såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats.

Med rätt förvaringsmöjligheter kan du lättare organisera din arbetsplats, du sparar plats, får bättre ordning och tydligare överblick. Skåpen och hyllorna finns i olika storlekar och kan kombineras så att de passar just dina specifika verksamhetsbehov. Gigant har ett stort och brett sortiment av förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshyllor. Vad just du behöver beror på vad som ska förvaras och vilken miljö som du verkar i.


Vilket förvaringsskåp, verkstadsskåp eller vilken förvaringshylla passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

Referens - GKN Driveline
Resultatet Företaget Verksamheten består i utveckling och tillverkning av slut- och vinkelväxlar till fordonsindustrin. Hos GKN i Köping arbetar cirka 900 personer. Uppdraget Öka effektiviteten,...
Referens - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Företaget Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelningen ligger i Örebro och arbetar med att slutmontera bergborrmaskiner som ska användas ovan jord. Atlas Copco finns...
Referens - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Företaget Sandvik Wear Protection & Screening Media Tillverkar slitskydd för fordon och maskiner samt siktmedia för industrin. Ligger i Svedala i anslutning till Sandvik Mining...