Domkrafter

Hydrauliska, mekaniska eller pneumatiska domkrafter för professionell användning. Här hittar du även verkstadskranar och pallbockar.


  • Hydrauliska domkrafter i olika modeller för de flesta jobb. Ex. höglyftande domkrafter, domkrafter med låg lägsta höjd, pelardomkrafter för extra tunga lyft och Hi-Force domkrafter för lyftning/tryckning vid exempelvis konstruktionsarbete.

  • Det bästa hjälpmedlet för riktigt tunga lyft. Finns i tre modeller 5 ton, 10 ton och upp till 25 ton. Låg lägsta höjd på klacken, vilket gör domkrafterna lämpliga även där utrymmet är begränsat.

  • Lämpliga för att t.ex. lyfta, trycka och skjuta alla typer av laster. Största modellen klarar laster upp till 10 ton. Med hopfällbar vev som underlättar vid förvaring och transport.

  • Använd alltid pallbockar tillsammans med domkraftslyft. Vi har pallbockar i flera olika modeller t.ex. lätta och smidiga i aluminium eller kraftiga med steglös höjdjustering och max. last upp till 15 ton.

  • Vi har hydrauliska verkstadskranar med snabblyftfunktion och lätt utdragbar förlängningsarm i fyra alternativa lyftpositioner. Kranarna är mycket enkla att fälla ihop och transportera.

Lyft och lastsäkring


Vi har ett av Nordens största lagerförda sortiment inom lyft och lastsäkring. Genom egna konstruktörer av specialverktyg och ett brett nätverk av samarbetspartners löser vi även specialförfrågningar. Därtill hittar du djupgående kunskap hos oss som vi gärna delar med oss av på olika sätt.

Det är vanligt att anställda inom plock och pack får fysiska problem på grund av att det saknas anpassade hjälpmedel till de materialförflyttningar som arbetet kräver. Många lyft görs fortfarande manuellt vilket kan leda till åkommor som huvudvärk och ont i axlar, nacke och rygg. Bristfälliga hjälpmedel leder också till att arbetet tar längre tid än vad det behöver. Andra vanliga problem på arbetsstationer för plock och pack kan till exempel vara att många olika saker behöver hanteras på en och samma plats samt att det ofta förekommer en hel del störande ljud. Oordning och buller ökar risken för misstag som exempelvis felplock. I vår arbetsplatslösning tar vi tag i de vanligaste problemen och presenterar olika lösningar. Resultatet är Typarbetsplats Plock och pack – ett helhetstänk för dig som vill ha en plock- och packarbetsplats passande för morgondagens moderna industrier.

Referens - GKN Driveline
Resultatet Företaget Verksamheten består i utveckling och tillverkning av slut- och vinkelväxlar till fordonsindustrin. Hos GKN i Köping arbetar cirka 900 personer. Uppdraget Öka effektiviteten,...
Referens - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Företaget Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelningen ligger i Örebro och arbetar med att slutmontera bergborrmaskiner som ska användas ovan jord. Atlas Copco finns...
Referens - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Företaget Sandvik Wear Protection & Screening Media Tillverkar slitskydd för fordon och maskiner samt siktmedia för industrin. Ligger i Svedala i anslutning till Sandvik Mining...