Arbetsplatsbelysning

Vi lyser upp din arbetsplats, med maskin- bord- förstoring-och byggbelysing.

  • Energisnål, flimmerfri LED belysning som placeras över eller på sidan av arbetsbordet. Lätt justerbara. Finns i flera olika varianter som passar allt från tillverkning, montering, analysering etc.

  • Rätt belysning i ditt verktygs- och förvaringsskåp med Gigants ljuslister. Lättplacerade och energismart LED utförande som enkelt monteras på skåpsvägg eller under hyllplan med magnetfäste.

  • För industri och laboratorium där förstoring med precision är ett högt krav. Flera modeller finns i ESD utförande. Krävs kapslingsklass IP20 kan vi leverera Ring LED förstoringslampa.

  • Industrilampor för tuffa tag med ett brett användningsområde. Passar vid borrmaskiner och fräsar, gnistbearbetning och slipmaskiner. Maskinbelysningen finns även som inbyggnadsvariant då i kapslingsklass IP 67.

  • Stötsäkra och mycket robusta bygglampor. Armaturen är brand- och vibrationssäker med bländskydd i okrossbar makrolon. Oljebeständig kabel gör att du kan använda den på de flesta ställen.

  • Funktionell och snygg LED belysning med bra avbländning via prismabländskydd. Levereras med elektronisk transformator med stickpropp samt bordsfäste.

  • För arbetsplatsbelysning med universalfot 60x60mm. Finns i fem olika varianter tex. stark och praktisk magnetfot eller enkelt väggvinkelfäste.

ARBETSBORD FRÅN GIGANT


Gigant erbjuder ett väl genomtänkt sortiment av arbetsbord, såväl fasta som höj- och sänkbara.


Standardlösningarna är många och utgår från storlek, material på bordsskivorna eller belastningskapacitet.


Finns önskemål utanför ordinarie sortiment kan vi även utveckla specialanpassningar.

Noga anpassade arbetsbord är en klok investering för att höja produktiviteten och sänka sjukskrivningarna – arbetsflödet optimeras helt enkelt med lösningar anpassade efter din verksamhet. Vad just du behöver beror på vilka arbetsuppgifter som ska utföras och i vilken miljö du är i. Ett arbetsbord som finns på många arbetsplatser är packbordet. Här har vi förslag på genomtänkta packbord med tillbehör för olika behov. Komplettera det höj och sänkbara arbetsbordet med en arbetsplatsmatta, en verktygspanel och Du har grunderna för en ergonomisk arbetsplats. Prata gärna med oss, så hjälper vi dig med att ta fram rätt arbetsbord för din arbetsplats. Vi vet vad som effektiviserar såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats. Vilket arbetsbord passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.