Smådelsförvaring

Vi har ett stort och brett sortiment för smart smådelsförvaring. Sortimentsväskor, förrådsbackar, lagerlådor är bara en liten del av vad vi kan erbjuda. Lägg därtill bilinredning, pallcontainrar och backskåp så har du helheten.

 • Behändiga förvaringsaskar med genomskinliga lock, för de minsta detaljerna. Finns med fasta fack, insatslådor eller flyttbara väggar.

 • Slagtåliga och robusta sortimentsväskor i en mängd olika varianter. Resistenta mot olja, syror och baser samt glasklara okrossbara lock av polykarbonat.

 • En förenklad förvaringslösning som passar till en mängd olika bilmodeller inom storleken City Van. Tillverkade av aluminium.

 • Komplett med klara indelsbara handtagsförsedda plastlådor som har stoppanordning i bakkant. Skåpen monteras på vägg, placeras stående, monteras på stativ eller karusell.

 • Roterande golvkarusell höjd 1600 mm. Karusellen kompletteras med boxar/modulbackar i storlek och antal som önskas. som önskas.

 • Med falsad bakkant för upphängning på för Raaco golvkarusell och upphängningspanel. Tål syror och organiska lösningsmedel.

 • Kompakt bordskarusell med handtag. 40 st ESD askar i konduktiv polypropylen placerade i fyra våningar ger en säker och praktisk förvaring.

 • Få ordning och reda på dina bultar etc. med våra praktiska bultfack. Häng facken på vägg eller placera dem på arbetsbänken. Välj mellan 24 resp. 40 fack.

 • Smart förvaringsenhet som passar i de flesta verksamheter. De glasklara lådorna gör att du tydligt ser vad som finns i. Alla lådor har stoppanordning i bakkant som förhindrar att de faller ut. Enheterna finns i flera olika storlekar och antal lådor.

 • För verkstad och industribruk. Passar likväl på arbetsbänken som på hyllan eller fäst dem på upphängningsskenor. Finns i en mängd olika storlekar och färger för att täcka alla behov.

 • Få ordning och reda på dina hyllor med lagerlådor från Gigant. Lådorna har rejäl framkant och avdelare med plats för etikett. Krävs dammfri förvaring kan vissa kompletteras med transparent lock.

 • Slitstarka och stabila backskåp i galvaniserad stålplåt, lämpliga både i verkstaden som förrådet. Backskåpen finns i olika höjder och kompletteras enkelt med färdiga backsatser.

 • Lyfter och transporterar du dina produkter på ett säkert sätt med transportlådor och backar från Gigant. Lådorna är lämpliga för rullbanor och handtagen är rejäla för ett säkert grepp. Volym från 3-165 liter.

 • Minimera produktionsföreningar genom att säkerställa att nödvändiga material alltid är tillgängliga i närheten av platsen för anvädning.

 • Underlättar hantering och transport av backar och lådor (600x400 mm) Vagnarna finns i olika material för att passa i både i tuff industri, ESD miljö som i kyl-och frysrum.

 • Anpassade för EUR-pall, utrustade med medar för trucklastning. För att spara returtransport och lagring finns även hopfällbara containrar. Livsmedelsgodkänd och staplingsbar kan vi också erbjuda.

 • Placera en pallram i elförzinkat rörstativ på lastpallen och du får ett rejält skydd av godset. Ramarna finns i olika höjder och med praktisk grind på lång alternativt kortsida.

Förvaring FRÅN GIGANT


Gigant har ett stort och brett sortiment av förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshyllor. Vad just du behöver beror på vad som ska förvaras och vilken miljö som du verkar i.


Prata gärna med oss, så hjälper vi dig att ta fram rätt förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshylla för din arbetsplats. Vi har lösningarna för såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats.

Med rätt förvaringsmöjligheter kan du lättare organisera din arbetsplats, du sparar plats, får bättre ordning och tydligare överblick. Skåpen och hyllorna finns i olika storlekar och kan kombineras så att de passar just dina specifika verksamhetsbehov. Gigant har ett stort och brett sortiment av förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshyllor. Vad just du behöver beror på vad som ska förvaras och vilken miljö som du verkar i.


Vilket förvaringsskåp, verkstadsskåp eller vilken förvaringshylla passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

Referens - GKN Driveline
Resultatet Företaget Verksamheten består i utveckling och tillverkning av slut- och vinkelväxlar till fordonsindustrin. Hos GKN i Köping arbetar cirka 900 personer. Uppdraget Öka effektiviteten,...
Referens - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Företaget Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelningen ligger i Örebro och arbetar med att slutmontera bergborrmaskiner som ska användas ovan jord. Atlas Copco finns...
Referens - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Företaget Sandvik Wear Protection & Screening Media Tillverkar slitskydd för fordon och maskiner samt siktmedia för industrin. Ligger i Svedala i anslutning till Sandvik Mining...