Arbetsplatsmattor

Ergonomiska mattor för industri -och verkstad, kontor, livsmedelsindustri och offentlig miljö. Färdiga storlekar, metervara och speciallösningar, vi har allt!


  • Ergonomiska mattor för industri -och verkstad, kontor, livsmedelsindustri och offentlig miljö. Färdiga storlekar, metervara och speciallösningar, vi har allt!

  • För miljöer där det förekommer mycket smuts och damm. Det kan vara vid entréer, passager och korridorer. Med olika beläggningar så har vi en matta för alla ändamål.

  • Klipp till önskad storlek och lägg skyddet under arbetsplatsmattan och mattan ligger absolut stilla. Placera halkskyddet i lådor och på hyllor, så glider inte dina verktyg omkring.

  • Passar som skyddsmatta i industrilokaler, på hyllor, arbetsbänkar, diskar etc. Kan även användas som påkörningsskydd på pelare och väggar. Gummiduken har en dämpande effekt på ljud och slag.

ARBETSBORD FRÅN GIGANT


Gigant erbjuder ett väl genomtänkt sortiment av arbetsbord, såväl fasta som höj- och sänkbara.


Standardlösningarna är många och utgår från storlek, material på bordsskivorna eller belastningskapacitet.


Finns önskemål utanför ordinarie sortiment kan vi även utveckla specialanpassningar.

Noga anpassade arbetsbord är en klok investering för att höja produktiviteten och sänka sjukskrivningarna – arbetsflödet optimeras helt enkelt med lösningar anpassade efter din verksamhet. Vad just du behöver beror på vilka arbetsuppgifter som ska utföras och i vilken miljö du är i. Ett arbetsbord som finns på många arbetsplatser är packbordet. Här har vi förslag på genomtänkta packbord med tillbehör för olika behov. Komplettera det höj och sänkbara arbetsbordet med en arbetsplatsmatta, en verktygspanel och Du har grunderna för en ergonomisk arbetsplats. Prata gärna med oss, så hjälper vi dig med att ta fram rätt arbetsbord för din arbetsplats. Vi vet vad som effektiviserar såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats. Vilket arbetsbord passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.