Transport

Gigants sortiment för att flytta produkter på ett säkert effektivt och ergonomiskt riktigt sätt har vi samlat under segmentet Transport. Här finns ett brett sortiment av kärror och transportutrustning för att hantera interna transporter samt olika typer av rullbanor för effektiva produktionslinjer.

  • Med våra pallyftare kan du lyfta på både höjden och tvären. Snabblyftande, höglyftande och även motordrivna, det mesta på lager för snabb leverans.

  • Transportera dig snabbt på jobbet med Gigants sparkcyklar. På flaksparkcykeln får du även med dig både paket och verktyg

  • Öppna eller täckta vagnar, med en eller flera hyllor, vi har vagnarna för dina interna transporter som täcker de flesta behov.

  • Ska du förflytta gastuber, säckar eller däck, vi har kärrorna som löser uppgiften. Trapporna blir inga problem med Gigants trappkärra.

  • Välj bland lackad, plast eller galvad balja. Rör eller träskalmar. Luft eller massivgummihjul. Vi har bredden.

  • Vi har ett stort sortiment av transporthjul i olika storlekar och utföranden. Välj mellan fasta, vridbara och låsbara. Utbudet sträcker sig från det lilla möbelhjulet till det stora luftgummihjulet.

  • Med våra standardlösningar täcker vi de flesta behov av rullbanor med rullar av plast eller stål. Behöver du hjälp med en speciallösning, kontakta oss så hjälper vi dig!

Transport


Gigants sortiment för att flytta produkter på ett säkert effektivt och ergonomiskt riktigt sätt har vi samlat under segmentet Transport. Här finns ett brett sortiment av kärror och transportutrustning för att hantera interna transporter samt olika typer av rullbanor för effektiva produktionslinjer


Inom segmentet "Transport" har vi på Gigant sammanfört en omfattande kollektion av lösningar designade för att flytta produkter på ett säkert, effektivt och ergonomiskt korrekt vis. Detta segment omfamnar ett brett och diversifierat utbud av kärror och transportutrustning, skräddarsydda för att optimera interna transporter inom en mängd olika arbetsmiljöer. Dessutom erbjuder vi flera typer av rullbanor, specifikt utformade för att integreras i och förbättra effektiviteten i produktionslinjer. Genom att kombinera kvalitet, funktion och användarvänlighet säkerställer vi att dina transport- och produktionsbehov alltid möts med den bästa lösningen.