Vagnar

Öppna eller täckta vagnar, med en eller flera hyllor, vi har vagnarna för dina interna transporter som täcker de flesta behov. Vårt breda sortiment av vagnar garanterar smidighet och flexibilitet, säkerställande att dina varor eller utrustning transporteras både effektivt och säkert genom varje skede av arbetsflödet.

 • Vi har flak-och plattformsvagnar lämpliga för lager, butik, industri och verkstad. Plattformsvagnarna tål tuffa tag och finns i flera olika modeller t.ex. vagnar med nätgavlar.

 • Smidiga bordsvagnar med två eller flera hyllor som passar lika bra som serveringsvagn, kontorsvagn eller lagervagn. Vagnarna i finns i flera olika utförande och material t.ex. rostfriavagnar för livsmedelshantering.

 • Underlätta arbetet vid plock av varor med en plock- och lagervagn från Gigant. Fällbar korg eller fjädrande hyllplan, vagn med stege och två hyllor eller rejäl byggvaruvagn med max. belastning 500 kg.

 • Det bästa alternativet när du behöver en liten och smidig vagn för lättare och mindre gods. Finns i två olika modeller: justerbara laminerade hyllor alt. trådkorgar, båda varianter är steglöst justerbara.

 • Flak/dragvagnar i mycket kraftig konstruktion med lastplan i plywood eller tryckimpregnerat virke. Utrustade med draghandtag och parkeringsbroms. Finns att få i flera olika modeller. Som tillbehör finns hörnstolpar och gavlar/sidor.

 • Plattformsvagnar/skjutvagnar för tunga transporter på lager, industri och verkstad. Som tillbehör finns extra gavel och hyllplan som gör dem enkla att anpassa efter olika behov.

 • Drag/paketkärra med punkteringsfria däck och ram runt flaket gör att kärran passar på många ställen. Stomme av pulverlackerat stål med träflak. Tål en belastning på 150 kg.

 • Hos Gigant finner Du ett stort utbud av stryktåliga hyll- och plockvagnar för industri, lager, kontor och ESD lokaler. De flesta av våra hyllvagnar har steglöst ställbara hyllor.

 • För backar 400 x 600 mm. Bygg din backvagn efter eget behov med det antal gejdrar alternativt hyllplan du behöver eller köp en komplett vagn med fasta eller vinklade plan. Vi har lösningen.

 • Med två lätt avtagbara sidogaller blir paketvagnen mycket smidig att arbeta med. Vagnen finns i tre olika höjder 1190, 1390 och 1590 mm. Handtaget kan enkelt justeras i valfri höjd. Max. belastning 300 kg.

 • För hantering, transport och lagring av skivor i material som metall, glas, plast eller trä. Torkvagnen har 14 etage där pinnarna är överdragna med (avtagbar) plastslang för att skona ytorna. Max. belastning 20 kg /plan.

 • Transportera och förvara ditt gods på ett säkert sätt med Gigants tak/gallerförsedda säkerhetscontainrar som enkelt låses med hänglås. Maskstorlek 50 x 50 mm

 • Rullcontainer/nätvagn med 3 gallersidor för många användningsområden, passar både i butik som på ett lager. Komplettera rullcontainern med hyllplan som även kan placeras lutande.

 • Med justerbar längd för tungt och långt gods, upp till 6 m och max. belastning 3,5 ton. Finns även med V-formade klykor.

 • Vi har rullcontainrar med 2, 3 alt. 4 väggar. Välj mellan galler eller träbotten. Containrarna kan kompletteras med hyllplan. Flera av modellerna är stackningsbara, vilket underlättar förvaring.

 • Beroende på underlag och last kan det var lämpligt att byta hjul på din vagn. Hjulsatserna passar vagnar med 200x50mm massivgummihjul. Välj slityta nylon, gummi eller elastic.

 • Kan enkelt fästas på alla vagnar med handtagsbygel eller på vagnens galler. Bredd 248 mm, längd 340 mm. Levereras med dokumentklämma och två olika typer av typer av monteringsdetaljer.

 • Med pallvagnar transporterar du pallar 1200x800 mm på ett enkelt och säkert sätt. Finns i modellerna fast och justerbar. Den justerbara pallvagnen är lämplig att använda vid maskiner och arbetsbord för att få rätt arbetshöjd.

 • Bygg/verktygsvagnar med rymlig och bra förvaring även utomhus. Locket kan användas som arbetsyta och är försett med en kraftig låsregel med plats för hänglås. Vagnarna finns i storlek upp till 300 liter.

 • Robusta vagnar som underlättar hantering av plåt, spån- och gipsskivor, dörrprofiler, tak och tunnplåt. Finns i flera olika utförande. Med den juster- och tiltbara modell kan du med ett enkelt handgrepp vinkla upp bordet i en ergonomisk arbetshöjd.

 • Med våra gips/skivbockar blir skivorna mer lätthanterliga, de blir lättare att förflytta, du kommer upp i rätt arbetshöjd och andelen skadat material minskar. Bockarna tar liten plats när de är hopfällda.

 • Underlätta och förenkla jobbet med en portabel skivhiss från Gigant. Placera skivorna på lyftarmen och lyft enkelt upp till rätt höjd. Vi har även skivhissar med praktisk tiltfunktion.

Transport


Gigants sortiment för att flytta produkter på ett säkert effektivt och ergonomiskt riktigt sätt har vi samlat under segmentet Transport. Här finns ett brett sortiment av kärror och transportutrustning för att hantera interna transporter samt olika typer av rullbanor för effektiva produktionslinjer


Inom segmentet "Transport" har vi på Gigant sammanfört en omfattande kollektion av lösningar designade för att flytta produkter på ett säkert, effektivt och ergonomiskt korrekt vis. Detta segment omfamnar ett brett och diversifierat utbud av kärror och transportutrustning, skräddarsydda för att optimera interna transporter inom en mängd olika arbetsmiljöer. Dessutom erbjuder vi flera typer av rullbanor, specifikt utformade för att integreras i och förbättra effektiviteten i produktionslinjer. Genom att kombinera kvalitet, funktion och användarvänlighet säkerställer vi att dina transport- och produktionsbehov alltid möts med den bästa lösningen.

Referens - GKN Driveline
Resultatet Företaget Verksamheten består i utveckling och tillverkning av slut- och vinkelväxlar till fordonsindustrin. Hos GKN i Köping arbetar cirka 900 personer. Uppdraget Öka effektiviteten,...
Referens - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Företaget Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelningen ligger i Örebro och arbetar med att slutmontera bergborrmaskiner som ska användas ovan jord. Atlas Copco finns...
Referens - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Företaget Sandvik Wear Protection & Screening Media Tillverkar slitskydd för fordon och maskiner samt siktmedia för industrin. Ligger i Svedala i anslutning till Sandvik Mining...