Lyft och lastsäkring

Vi är stolta över att kunna säga att vi besitter ett av Nordens största lagerförda sortiment inom lyft och lastsäkring. Oavsett om det handlar om standardprodukter eller specifika behov, har vi det du söker. Utöver vårt generösa sortiment har vi även ett brett nätverk av samarbetspartners, detta gör att vi kan hantera och lösa även de mest unika specialförfrågningarna. Den djupgående kunskap vi besitter delar vi med oss av på olika sätt, för att säkerställa att du inte bara får de bästa produkterna, utan också den förståelse och insikt som krävs för att använda dem optimalt.

  • Vägg och pelarsvängkranar för inomhusbruk, med manuell eller driven lyftanordning.

  • RFID kit

    Komplett kit med läsare och brickor för enkel och säker identifikation av RFID märkta produkter tex. inom industri och lager.

  • Galvade och rostfria stållinor i både i klassat och oklassat utförande. Antal trådar från 12st till 144st

  • Snabblyftblock i kraftig konstruktion med blockhus av pressad och lackerad stålplåt. Automatisk broms.

Lyft och lastsäkring


Vi har ett av Nordens största lagerförda sortiment inom lyft och lastsäkring. Genom egna konstruktörer av specialverktyg och ett brett nätverk av samarbetspartners löser vi även specialförfrågningar. Därtill hittar du djupgående kunskap hos oss som vi gärna delar med oss av på olika sätt.

Det är vanligt att anställda inom plock och pack får fysiska problem på grund av att det saknas anpassade hjälpmedel till de materialförflyttningar som arbetet kräver. Många lyft görs fortfarande manuellt vilket kan leda till åkommor som huvudvärk och ont i axlar, nacke och rygg. Bristfälliga hjälpmedel leder också till att arbetet tar längre tid än vad det behöver. Andra vanliga problem på arbetsstationer för plock och pack kan till exempel vara att många olika saker behöver hanteras på en och samma plats samt att det ofta förekommer en hel del störande ljud. Oordning och buller ökar risken för misstag som exempelvis felplock. I vår arbetsplatslösning tar vi tag i de vanligaste problemen och presenterar olika lösningar. Resultatet är Typarbetsplats Plock och pack – ett helhetstänk för dig som vill ha en plock- och packarbetsplats passande för morgondagens moderna industrier.