Säkerhet och märkning

Med Gigants golvmarkering kan du tydligt definiera och organisera arbetsområdet, vilket säkerställer en mer effektiv och säker arbetsmiljö. Oavsett om det gäller att markera gångstråk för fotgängare, visa var truckar bör parkeras, eller indikera specifika zoner för pallar, lådor och ESD-områden – dessa markeringar är designade för att ge klarhet och struktur. Dessutom passar de utmärkt på en mängd olika underlag.


Vare sig det är på ett fabriksgolv, pallställ eller hyllställ, fästs dessa markeringar enkelt och hållbart, vilket garanterar en långvarig och tydlig visualisering av ditt arbetsutrymme.

  • Markera gångstråk, placering av truckar, pallar, lådor och ESD områden etc. med Gigants golvmarkering. Passar de flesta underlag och fästes enkelt på tex. golv, pallställ och hyllställ.

  • Tejp belagd med slipmedel som förhindrar halkrisk så som i trappor, gångar vid maskiner m.m. Varnings- och markeringstejpen har slät ovansida och lämpar sig för märkning av mobila eller stationära föremål.

  • Att märka upp vad som finns i pall och hyllstället är viktigt ur både effektivitets och säkerhetssynpunkt. Alternativen är många tex. vinklade eller raka etiketthållare, stående eller liggande magnetfickor.

  • En rätt placerad industrispegel förebygger och ger ökad säkerhet på arbetsplatsen. Tål tuffa tag då de är tillverkade av slagfast akryl (AC). Finns i både inomhus och utomhusutförande.

Förvaring FRÅN GIGANT


Gigant har ett stort och brett sortiment av förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshyllor. Vad just du behöver beror på vad som ska förvaras och vilken miljö som du verkar i.


Prata gärna med oss, så hjälper vi dig att ta fram rätt förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshylla för din arbetsplats. Vi har lösningarna för såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats.

Med rätt förvaringsmöjligheter kan du lättare organisera din arbetsplats, du sparar plats, får bättre ordning och tydligare överblick. Skåpen och hyllorna finns i olika storlekar och kan kombineras så att de passar just dina specifika verksamhetsbehov. Gigant har ett stort och brett sortiment av förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshyllor. Vad just du behöver beror på vad som ska förvaras och vilken miljö som du verkar i.


Vilket förvaringsskåp, verkstadsskåp eller vilken förvaringshylla passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

Referens - GKN Driveline
Resultatet Företaget Verksamheten består i utveckling och tillverkning av slut- och vinkelväxlar till fordonsindustrin. Hos GKN i Köping arbetar cirka 900 personer. Uppdraget Öka effektiviteten,...
Referens - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Företaget Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelningen ligger i Örebro och arbetar med att slutmontera bergborrmaskiner som ska användas ovan jord. Atlas Copco finns...
Referens - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Företaget Sandvik Wear Protection & Screening Media Tillverkar slitskydd för fordon och maskiner samt siktmedia för industrin. Ligger i Svedala i anslutning till Sandvik Mining...