RULLBANOR

Med våra standardlösningar täcker vi de flesta behov av rullbanor med rullar av plast eller stål. De är utformade för att möta en mängd olika krav för att säkerställa optimal prestanda i diverse tillämpningar. Om du står inför en unik utmaning eller behöver något utöver det vanliga, tveka inte att kontakta oss. 

  • Rullbanor/transportbanor med plast eller plåtrullar, beroende på vilket gods som ska transporteras. Vi har rullbanor lämpliga för hantering av pallar och rullbanor passande för lättare styckegods som paket och backar.

  • Förflytta enkelt backar, skåp, lådor m.m. med stabila trallor av plywood. Trallorna är försedda med länkhjul av nylon och klara max. belastning 300 kg. Välj mellan ren plywood eller med pålimmad gummimatta.

  • Utdragbara rullbanor med små hjulbanehjul i plast för hantering av styckegods med plan yta. Vartannat benstöd har bromsade länkhjul. Justerbar höjd (800 -1000 mm) av rullbädden.

  • Det naturliga valet vid flytt av tunga maskiner eller liknade arbeten. Rullblocken finns att få i flera olika utförande t.ex. med hjul i nylon eller polyuretan, svängbara länkhjul, rullblock som går att koppla samman, med stång samt rullblock med max. last upp till 40 ton.

  • Används ofta i pallställ för genomloppsflöde av kartonger och transportlådor. Med våra rullister kan du även bygga en minirullbana efter dina egna idéer. Placera rullisterna med en delning som passar lådans minsta bredd delat med tre. Eller tätare om godset är tyngre.

Transport


Gigants sortiment för att flytta produkter på ett säkert effektivt och ergonomiskt riktigt sätt har vi samlat under segmentet Transport. Här finns ett brett sortiment av kärror och transportutrustning för att hantera interna transporter samt olika typer av rullbanor för effektiva produktionslinjer


Inom segmentet "Transport" har vi på Gigant sammanfört en omfattande kollektion av lösningar designade för att flytta produkter på ett säkert, effektivt och ergonomiskt korrekt vis. Detta segment omfamnar ett brett och diversifierat utbud av kärror och transportutrustning, skräddarsydda för att optimera interna transporter inom en mängd olika arbetsmiljöer. Dessutom erbjuder vi flera typer av rullbanor, specifikt utformade för att integreras i och förbättra effektiviteten i produktionslinjer. Genom att kombinera kvalitet, funktion och användarvänlighet säkerställer vi att dina transport- och produktionsbehov alltid möts med den bästa lösningen.

Referanse - GKN Drivlinje
Resultatet Firmaet Virksomheten består av utvikling og produksjon av slutt- og vinkelgir til bilindustrien. Rundt 900 personer jobber ved GKN i Köping. Oppgaven Øk effektiviteten,...
Referanse - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Firmaet Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelingen er lokalisert i Örebro og jobber med sluttmontering av fjellboremaskiner som skal brukes over bakken. Atlas Copco...
Referanse - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Firmaet Sandvik Wear Protection & Screening Media Produserer slitasjebeskyttelse for kjøretøy og maskiner samt skjermingsmedia for industri. Ligger i Svedala i tilknytning til Sandvik Mining...