Pallyftare

Med våra pallyftare kan du lyfta på både höjden och tvären. Snabblyftande, höglyftande och även motordrivna, det mesta på lager för snabb leverans. Dessa pallyftare är designade för att möta varierande arbetskrav, kombinerar funktionalitet med hållbarhet, och garanterar en effektiv hantering av dina laster oavsett utmaning.


  • Hos Gigant finner du ett stort utbud av pallyftare/gaffellyftvagnar för industribruk. Modeller som snabblyftande, med motor, i rostfritt material, tvärsgående, med våg eller i standardutförande.

  • Lättstyrda gåstaplare med många användningsområden t.ex. inom dagligvaruhandel, tillverkningsindustrin, vid orderplock och på fordon med bakgavellyft.

  • Du får en ergonomisk godshantering på lämpligaste arbetshöjd med våra saxlyftvagnar. Väl mellan manuellt eller elektriskt lyft. Saxlyftvagnarna är idealiska som justerbara arbetsbord.

  • För säker och stabil stapling av gods, hel eller halvpall. Ministaplaren som är ämnad för halvpall är utrustad med fasta gafflar och avtagbart lyftbord. Staplare för helpall finns även med snabblyftfunktion.

Transport


Gigants sortiment för att flytta produkter på ett säkert effektivt och ergonomiskt riktigt sätt har vi samlat under segmentet Transport. Här finns ett brett sortiment av kärror och transportutrustning för att hantera interna transporter samt olika typer av rullbanor för effektiva produktionslinjer


Inom segmentet "Transport" har vi på Gigant sammanfört en omfattande kollektion av lösningar designade för att flytta produkter på ett säkert, effektivt och ergonomiskt korrekt vis. Detta segment omfamnar ett brett och diversifierat utbud av kärror och transportutrustning, skräddarsydda för att optimera interna transporter inom en mängd olika arbetsmiljöer. Dessutom erbjuder vi flera typer av rullbanor, specifikt utformade för att integreras i och förbättra effektiviteten i produktionslinjer. Genom att kombinera kvalitet, funktion och användarvänlighet säkerställer vi att dina transport- och produktionsbehov alltid möts med den bästa lösningen.

Referanse - GKN Drivlinje
Resultatet Firmaet Virksomheten består av utvikling og produksjon av slutt- og vinkelgir til bilindustrien. Rundt 900 personer jobber ved GKN i Köping. Oppgaven Øk effektiviteten,...
Referanse - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Firmaet Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelingen er lokalisert i Örebro og jobber med sluttmontering av fjellboremaskiner som skal brukes over bakken. Atlas Copco...
Referanse - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Firmaet Sandvik Wear Protection & Screening Media Produserer slitasjebeskyttelse for kjøretøy og maskiner samt skjermingsmedia for industri. Ligger i Svedala i tilknytning til Sandvik Mining...