Transporthjul

Vi har ett stort sortiment av transporthjul i olika storlekar och utföranden. Välj mellan fasta, vridbara och låsbara. Utbudet sträcker sig från det lilla möbelhjulet till det stora luftgummihjulet.

  • Smidiga, glidlagrade nylonhjul/möbelhjul med infästningsplatta eller tapp. Möbelhjulen finns att få med eller utan broms. Vi har även ottomanhjul lämpliga för utdragbara möbler som t.ex. hurtsar och sängar.

  • Kraftiga hjul för vagnar, sjukvård, möbler etc. Lätta apparathjul för möbler och dylikt. Monteras enkelt med en skruv i det gängade centrumhålet, på så vis spar det massor av tid.

Transport


Gigants sortiment för att flytta produkter på ett säkert effektivt och ergonomiskt riktigt sätt har vi samlat under segmentet Transport. Här finns ett brett sortiment av kärror och transportutrustning för att hantera interna transporter samt olika typer av rullbanor för effektiva produktionslinjer


Inom segmentet "Transport" har vi på Gigant sammanfört en omfattande kollektion av lösningar designade för att flytta produkter på ett säkert, effektivt och ergonomiskt korrekt vis. Detta segment omfamnar ett brett och diversifierat utbud av kärror och transportutrustning, skräddarsydda för att optimera interna transporter inom en mängd olika arbetsmiljöer. Dessutom erbjuder vi flera typer av rullbanor, specifikt utformade för att integreras i och förbättra effektiviteten i produktionslinjer. Genom att kombinera kvalitet, funktion och användarvänlighet säkerställer vi att dina transport- och produktionsbehov alltid möts med den bästa lösningen.

Referanse - GKN Drivlinje
Resultatet Firmaet Virksomheten består av utvikling og produksjon av slutt- og vinkelgir til bilindustrien. Rundt 900 personer jobber ved GKN i Köping. Oppgaven Øk effektiviteten,...