Lyftpelare

För höjdjustering av fixturer, för större eller mindre arbetsstationer. Välj mellan el, pneumatisk eller vev-justering.

  • Tystgående stabil underhållsfri lyftpelare med eldrift. Avsedd för att reglera arbetsläge i arbetsstationer, bord, fixturer m.m. Kan användas som singel eller kopplas ihop till ett parallellsystem med upp till 4st pelare.

  • Pelare med stor lyftkraft. Kan användas i singel och parallellsystem. Finns med olika bygghöjd, slaglängd och lyftkapacitet. Tillverkad i aluminium.

  • Behöver du rotera ditt arbetsstycke eller vrida det upp till 360grad. Med Gigants pneumatisk låsbara kulled löser du problemet. Kan monteras på lyftpelare, vägg eller direkt på arbetsbordet.

ARBETSBORD FRÅN GIGANT


Gigant erbjuder ett väl genomtänkt sortiment av arbetsbord, såväl fasta som höj- och sänkbara.


Standardlösningarna är många och utgår från storlek, material på bordsskivorna eller belastningskapacitet.


Finns önskemål utanför ordinarie sortiment kan vi även utveckla specialanpassningar.

Noga anpassade arbetsbord är en klok investering för att höja produktiviteten och sänka sjukskrivningarna – arbetsflödet optimeras helt enkelt med lösningar anpassade efter din verksamhet. Vad just du behöver beror på vilka arbetsuppgifter som ska utföras och i vilken miljö du är i. Ett arbetsbord som finns på många arbetsplatser är packbordet. Här har vi förslag på genomtänkta packbord med tillbehör för olika behov. Komplettera det höj och sänkbara arbetsbordet med en arbetsplatsmatta, en verktygspanel och Du har grunderna för en ergonomisk arbetsplats. Prata gärna med oss, så hjälper vi dig med att ta fram rätt arbetsbord för din arbetsplats. Vi vet vad som effektiviserar såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats. Vilket arbetsbord passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.