Nu växer vårt eget sortiment av GIGANT® produkter.

ETT AV MARKNADENS BREDASTE LYFT OCH LASTSORTIMENT

Vår största lansering någonsin inom lyft och last!

Vi är Nordens ledande leverantör av arbetsplatsutrustning till industrin. Vi har kunskapen och sortimentet för att skapa attraktiva, effektiva och säkra arbetsplatser.

ETT URVAL AV PRODUKTER I LANSERINGEN

Hela lanseringssortimentet finner ni i vår sortilog, den går att läsa nedan. Vårt kompletta sortimentet av lyft och lastsäkringsprodukter finner ni på vår webb eller ÅF-portal. Klicka på produkt för mer info.

SE VÅRT SORTIMENT INOM LYFT OCH LASTSÄKRING

Ökad effektivitet och säkrare lyft med Gigants produkter!

Lyft är ett område som ofta förknippas med fara och risk för olyckor. Många olyckor inom industri, bygg och anläggning, offshore och sjöfart sker i samband med lasthantering. Orsaken till olyckorna är ofta fel val eller fel använt lyftredskap eller dålig kommunikation mellan de involverade. Vi kan lagarna, reglerna och de fackliga krav som påverkar industriarbetsplatsen på våra fem fingrar. Vårt mål är att bidra till bättre lyftkultur, bättre information om  produkterna och användningen av dessa produkter.

Skräddarsydda lösningar

Vi är Nordens ledande leverantör av arbetsplatsutrustning till industrin. Vi har kunskapen och sortimentet för att skapa attraktiva, effektiva och säkra arbetsplatser. Dessutom har vi egen design, konstruktion och produktion som möjliggör kundanpassade lösningar.

 

Oavsett om planen är att bygga nytt, bygga ut eller behöver uppgradera en befintlig arbetsplats, hjälper vi dig hela vägen från planering och skisser till montering och utbildning. Börja med att kontakta oss så hjälper våra specialister dig vidare. Första steget på resan till morgondagens industriarbetsplats.

Fyra specialistområden för bättre arbetsmiljö

Vi är Gigant och likt namnet antyder har vi stora ambitioner. Gigant tillverkar och utvecklar sitt produktsortiment med ett mål: Att skapa attraktivare, effektivare och säkrare industriarbetsplatser. Vi verkar i huvudsak inom produktion, verkstad och lager/logistik. Visionen är att vara den självklara experten på morgondagens industriarbetsplats. Med egen produktion i Småland kan vi specialanpassa och skapa unika lösningar av våra produkter utifrån specifika behov.

ARBETSPLATS-UTRUSTNING

LYFT OCH LASTSÄKRING

MILJÖSÄKRING

BULLERDÄMPNING