Kataloger & foldrar


Gigant har ett komplett erbjudande för attraktiva, effektiva och säkra industriarbetsplatser. I våra kataloger Arbetsplatsprodukter, Lyft & lastsäkring samt Miljösäkrare arbetsplatser finner du produkter och arbetsplatslösningar som förbättrar din arbetsdag.

Välkommen att ladda ner våra kataloger och foldrar här!

Gigant arbetsplatsprodukter, katalog

I katalogens drygt 490 sidor hittar du ett brett sortiment av arbetsplatsutrustning. Allt ifrån höj- och sänkbara bord , arbetsplatsmattor, till kompletta förvaringslösningar, kärror, vagnar och stolar. Produkterna är anpassade till den kvalitetsnivå som krävs för nordisk industri.

Ladda ner katalog!

 

Lyft- & lastsäkring, katalog

Gigants lyft- & lastsäkringskatalog innehåller ett brett sortiment av lyftutrustning alltifrån rundsling och spännband till eltelfrar och block. Allt för att ge rätt förutsättningar för både lyftsäkrare arbetsplatser och att säkra gods i samband med transporter på ett bra sätt. Vi har Nordens bredaste lagerlagda sortiment med snabba leveranstider.

Ladda ner katalog (17,51Mb)

 

Miljösäkrare arbetsplatser, katalog

I Gigants katalog för Miljösäkrare arbetsplatser hittar du ett komplett sortiment för att kunna skapa en miljösäkrare arbetsplats. Vårt erbjudande är utvecklat för industrins behov och för att på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt skapa en säkrare arbetsmiljö. Vår lösning bidrar till att spill och läckage kan förebyggas på ett enkelt sätt. Samt en trygg och säker hantering av miljöfarliga produkter och avfall.

Ladda ner katalog (13,34Mb)

Gigant avskärmning och bullerdämpning, folder

Bullerdämpning är en investering i ökad effektivitet. Men vad som är bäst varierar från fall till fall – vi hittar rätt lösning åt dig genom att kombinera expertis, erfarenhet och produkter av högsta kvalitet. Förutom tystnaden (och ett bra skydd mot stänk, smuts, och svetsblänk) får din lokal även flexibiliteten att snabbt skapa en layoutförändring. De flesta av våra produkter finns i en mängd olika färger storlekar och utföranden (ex transparent/täckande/ kombi) – allt för att passa dina utmaningar.

Ladda ner folder (1,09Mb)

Gigant svetsarbetsplatser, folder

Svetsning är ett hårt jobb. Men med en väl planerad arbetsplats blir det både lättare och skonsammare mot kroppen samtidigt som effektiviteten ökar. Svetsare är listat av Arbetsmiljöverket som ett av de yrken där antalet arbetsrelaterade skador är över medel. Många av de skador som förekommer kan enkelt förebyggas med en bättre arbetsplats. En investering som snabbt betalar sig. Fråga oss på Gigant – vi vet hur. Läs mer här om hur vi kan hjälpa till med en säkrare, enklare och mer lönsam arbetsplats.

Ladda ner folder (1,07Mb)

Gigant lyft & lastsäkring, folder

Foldern beskriver Gigants totala erbjudande inom lyft med sortimentet och flera tjänster så som utbildning, vilket bidrar till ett konkurrenskraftigt och unikt erbjudande. Med både bredd och spets i sortimentet är foldern en bra förmedlare av det.

Ladda ner folder (1,6Mb)