Kontor-/lunchrumsmöbler

Inred ditt konferens-lunch och verkstadskontor med möbler från Gigant. Vi har allt ifrån stolar och bord till whiteboardtavlor.


  • Lunchrumsmöbler för verkstad och kontor

    Lätta och enkla möbler för fikahörnan eller matsalen. Praktiska och snygga, lätt avtorkbara bordsskivor i bok alt. björklaminat.

  • Kontorsmöbler för verkstad och kontor

    Enkla och stilrena skrivbord, hurtsar och skåp som passar lika bra på kontoret som i produktionskontoret. Skrivborden finns i många olika storlekar och material. Välj mellan höj- och sänkbara eller med fast underrede.

  • Konferensbord och stolar för både det lilla som stora konferensrummet. Lätta och smidiga fällbara bord för det mindre rummet. Höj och sänkbara bord på T-stativ för det större. Staplingsbara stolar med tygklädd sits och rygg.

  • Få ordning och reda på din arbetsplats med datortillbehör från Gigant. Fäst dataskärmen på en ledbar arm. Placera kablarna i en praktisk kabelränna på ditt arbetsbord och lägg en golvlist med spår för kablarna på golvet.

  • Whiteboardtavlor för klassrum, kontor och konferensrum i olika storlekar, med eller utan stativ. Behöver du ta ner tavlan från väggen så finns separata golvstativ att placera dem på.

  • Tygbeklädda anslagstavlor med aluminiumram Använd de större anslagstavlorna i gemensamma utrymmen för att sprida viktig information och nyheter. Vid skrivbordet är det idealiskt med en mindre storlek.

ARBETSBORD FRÅN GIGANT


Gigant erbjuder ett väl genomtänkt sortiment av arbetsbord, såväl fasta som höj- och sänkbara.


Standardlösningarna är många och utgår från storlek, material på bordsskivorna eller belastningskapacitet.


Finns önskemål utanför ordinarie sortiment kan vi även utveckla specialanpassningar.

Noga anpassade arbetsbord är en klok investering för att höja produktiviteten och sänka sjukskrivningarna – arbetsflödet optimeras helt enkelt med lösningar anpassade efter din verksamhet. Vad just du behöver beror på vilka arbetsuppgifter som ska utföras och i vilken miljö du är i. Ett arbetsbord som finns på många arbetsplatser är packbordet. Här har vi förslag på genomtänkta packbord med tillbehör för olika behov. Komplettera det höj och sänkbara arbetsbordet med en arbetsplatsmatta, en verktygspanel och Du har grunderna för en ergonomisk arbetsplats. Prata gärna med oss, så hjälper vi dig med att ta fram rätt arbetsbord för din arbetsplats. Vi vet vad som effektiviserar såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats. Vilket arbetsbord passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

Referens - GKN Driveline
Resultatet Företaget Verksamheten består i utveckling och tillverkning av slut- och vinkelväxlar till fordonsindustrin. Hos GKN i Köping arbetar cirka 900 personer. Uppdraget Öka effektiviteten,...
Referens - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Företaget Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelningen ligger i Örebro och arbetar med att slutmontera bergborrmaskiner som ska användas ovan jord. Atlas Copco finns...
Referens - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Företaget Sandvik Wear Protection & Screening Media Tillverkar slitskydd för fordon och maskiner samt siktmedia för industrin. Ligger i Svedala i anslutning till Sandvik Mining...