Verktygshurtsar

En effektiv arbetsmiljö möjliggörs genom god planering. Med rätt hurts och verktygstavla skapar du ordning och reda, en sluten förvaring och skyddar produkterna från miljön utanför. I sortimentet finns olika höjder, bredder och djup på såväl skåphus som förvaringslådor.


Gigant har ett stort och brett sortiment av verktygshurtsar och verktygspaneler. Vad just du behöver beror på vad ska du förvara. Verktygshurtsar kan innehålla såväl tunga som lätta produkter, medan verktygspaneler är mer relevanta för lättare produkter. Paneler kan även vara ett bra val när det trångt om golvutrymme. Prata gärna med oss, så hjälper vi dig att ta fram rätt lösningar för din arbetsplats. Vi har utrustningen som säkrar upp såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats.


Vilken verktygshurts eller verktygspanel passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

  • Verktygshurtsar Premium

    Förvara dina verktyg och maskiner i hurtsar och skåp från Gigant. Vi har bredden: maskinskåp, verktygshurtsar, NC-vagnar, verktygshurtsar på hjul och inredning.

  • Verktygshurtsar Lista

    Förvaringslösningar av allra högsta klass för krävande användare långt utanför verkstadsindustrins gränser. Lådorna i hurtsen har centrallåsning med nyckel, kod eller RFID.

  • Insatsram för utdragslåda 36 x 36

    Få ordning och reda på dina maskinverktyg med Gigants verktygsramar. Tillverkade i pulverlackerat stål med verktygshållare i stark ABS-plast. Placera insatsramen i hurtslådan och du har alla viktiga maskinverktyg på plats.

Förvaring FRÅN GIGANT


Gigant har ett stort och brett sortiment av förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshyllor. Vad just du behöver beror på vad som ska förvaras och vilken miljö som du verkar i.


Prata gärna med oss, så hjälper vi dig att ta fram rätt förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshylla för din arbetsplats. Vi har lösningarna för såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats.

Med rätt förvaringsmöjligheter kan du lättare organisera din arbetsplats, du sparar plats, får bättre ordning och tydligare överblick. Skåpen och hyllorna finns i olika storlekar och kan kombineras så att de passar just dina specifika verksamhetsbehov. Gigant har ett stort och brett sortiment av förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshyllor. Vad just du behöver beror på vad som ska förvaras och vilken miljö som du verkar i.


Vilket förvaringsskåp, verkstadsskåp eller vilken förvaringshylla passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

Referens - GKN Driveline
Resultatet Företaget Verksamheten består i utveckling och tillverkning av slut- och vinkelväxlar till fordonsindustrin. Hos GKN i Köping arbetar cirka 900 personer. Uppdraget Öka effektiviteten,...
Referens - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Företaget Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelningen ligger i Örebro och arbetar med att slutmontera bergborrmaskiner som ska användas ovan jord. Atlas Copco finns...
Referens - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Företaget Sandvik Wear Protection & Screening Media Tillverkar slitskydd för fordon och maskiner samt siktmedia för industrin. Ligger i Svedala i anslutning till Sandvik Mining...