Förvaringsskåp, hyll- och pallställ

Med rätt förvaringsmöjligheter kan du lättare organisera din arbetsplats, du sparar plats, får bättre ordning och tydligare överblick. Skåpen och hyllorna finns i olika storlekar och kan kombineras så att de passar just dina specifika verksamhetsbehov. Gigant har ett stort och brett sortiment av förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshyllor. Vad just du behöver beror på vad som ska förvaras och vilken miljö som du verkar i. Vilket förvaringsskåp, verkstadsskåp eller vilken förvaringshylla passar din verksamhet?

 • Robusta väggar med bra bullerdämpning som uppfyller industrins högt ställda krav. Passar att använda när du vill avskärma en arbetsplats tillfälligt likväl en stationär.

 • Robusta väggar med bra bullerdämpning som uppfyller industrins högt ställda krav. Passar att använda när du vill avskärma en arbetsplats tillfälligt likväl en stationär.

 • Säkra skåp för din personliga förvaring. Finns i varierande storlek för golv eller väggmontering. Passar lika bra i verkstaden som på kontoret och kan byggas ihop både på höjden och bredden.

 • Lättplacerade skåp som är ett mellanting mellan klädskåp och värdefackskåp. De flesta modellerna har perforering i över och underkant för en bättre ventilation. Skåpsdörrarna finns i flera färger.

 • Stabila, låsbara klädskåp för omklädningsrummet på arbetsplatsen, gymmet eller i skolan. Finns i en mängd olika modeller och färger. Fackbredd från 300 mm – 550 mm.

 • Med Gigants industribyrå får du en effektiv och kompakt smådelsförvaring. Placera den fristående vid din arbetsplats eller i ett pallställ. Lättlöpande hyllplan med i 70 eller 100% utdrag.

 • För säker och stabil förvaring av EUR-pall. Köp dem i färdiga start och följesektioner eller som bygg ihop pallstället med gavelsektioner och bärbalkar.

 • Praktiskt ställ att förvara rör, brädor och annat långgods på. Enkel i n och utlastning då inga främre stolpar är i vägen. Alla nivåer är tillgängliga för gaffeltruck. Finns med enkel resp. dubbelfot.

 • Med Gigants hyllställ får du en effektiv förvaring av allt smågods. Välj mellan öppet eller slutet hyllställ i galvat eller lackat utförande beroende vad som ska förvaras. Hyllplanen kan enkelt justeras i höjdled.

 • Med kodlås och RFID-lås erbjuds det säkra, nyckelfria lösningar som minimerar risken för förlorade nycklar och möjliggör enkel åtkomstkontroll.

 • Minimera produktionsföreningar genom att säkerställa att nödvändiga material alltid är tillgängliga i närheten av platsen för anvädning.

 • För volymkrävande gods och lättare pallar. Universalstället finns i djup från 500 mm till djup 1000 mm och levereras som start resp. följesektion och kompletteras med lämpliga bärbalkar och hyllplan.

 • Platsbesparande och lättillgängliga ställ i två nivåer för förvaring av däck. Med de hjälp av de flyttbara bärbalkarna är det enkelt att justera bärplanen beroende på hur många däck som ska förvaras.

Förvaring FRÅN GIGANT


Gigant har ett stort och brett sortiment av förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshyllor. Vad just du behöver beror på vad som ska förvaras och vilken miljö som du verkar i.


Prata gärna med oss, så hjälper vi dig att ta fram rätt förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshylla för din arbetsplats. Vi har lösningarna för såväl dagens som morgondagens industriarbetsplats.

Med rätt förvaringsmöjligheter kan du lättare organisera din arbetsplats, du sparar plats, får bättre ordning och tydligare överblick. Skåpen och hyllorna finns i olika storlekar och kan kombineras så att de passar just dina specifika verksamhetsbehov. Gigant har ett stort och brett sortiment av förvaringsskåp, verkstadsskåp och förvaringshyllor. Vad just du behöver beror på vad som ska förvaras och vilken miljö som du verkar i.


Vilket förvaringsskåp, verkstadsskåp eller vilken förvaringshylla passar din verksamhet? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

Referens - GKN Driveline
Resultatet Företaget Verksamheten består i utveckling och tillverkning av slut- och vinkelväxlar till fordonsindustrin. Hos GKN i Köping arbetar cirka 900 personer. Uppdraget Öka effektiviteten,...
Referens - Altlas Copco Surface and Exploring Drilling Örebro
Företaget Atlas Copco Surface and Exploration Drilling Avdelningen ligger i Örebro och arbetar med att slutmontera bergborrmaskiner som ska användas ovan jord. Atlas Copco finns...
Referens - Sandvik Wear Protection Screening Media Svedala
Företaget Sandvik Wear Protection & Screening Media Tillverkar slitskydd för fordon och maskiner samt siktmedia för industrin. Ligger i Svedala i anslutning till Sandvik Mining...